Óriásplakát buzdít a felelős étkezésre!

Kukába dobott szépséghibás gyümölcsök, génkezelt kukoricát rágcsáló kisfiú, kizsákmányolt rákhalász – néhány azok közül az aktuális problémák közül, amelynek megoldása nap, mint nap a kezünkben van.

A Magnet Bank civil szervezetek számára kiírt pályázatának egyik nyerteseként Felelős Gasztrohős “Találjuk meg együtt a megoldást is!” című plakátja is látható az idei ARC kiállításon. Az óriásplakáton a fenntartható étkezés alapelveit szeretnénk bemutatni a látogatóknak. A plakátot önkéntes munkában Kőfaragó Anna készítette – köszönjük!

Úgy örülünk mindennek, hogy játékot is hirdetünk gyorsan: ha az ARC-on jártok, fotózzátok le magatokat a plakát előtt és töltsétek fel a Felelős Gasztrohős facebook oldalára! A fotót beküldők között környezetbarát nyereményeket sorsolunk ki!

ARC-plakatkiallitas-felelos-gasztrohos-kicsi.jpg

Az ARC pályázatra egy sorozatot is beküldtünk, ezt Zselinsky Miro készítette nekünk – köszönjük! Szerintünk ezeknek is kint lenne a helye az Ötvenhatosok terén! 🙂

 

A “Találjuk meg együtt a megoldást is!” című plakát megtekinthető az ARC kiállítás keretében szeptember 21-ig Budapesten az Ötvenhatosok terén.