9 hely, ahol tuti nem ketreces tojásból készül az ételed
Deprecated: Creation of dynamic property Timber\Post::$intro is deprecated in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/themes/gblog/vendor/timber/timber/lib/Core.php on line 45
Te is figyelsz arra, hogy ne 3-as kódú, ketreces tojást vásárolj? Na de mi a helyzet az éttermekben? Ott van választásod? Igen! Ha ezeken a helyeken eszel, biztos lehetsz benne, hogy nem ketreces tojásból készül az ételed! Sőt, a „Mutasd a tojásod!” kampány ideje alatt meg is kérheted őket, hogy mutassák meg a tojásaikat.. Csak semmi huncutság, a tyúktojásokra gondoltunk.
A környezet csodálatos, közelben a Parlament, a Szabadság tér és Batthyány-örökmécses. A Kávézó hatalmas ablakaival része az utca változásainak, lehet ábrándozni egy pohár bor, egy csésze kávé vagy egy finom reggeli felett.
A mi kedvencünk : klasszikusok, rántotta és tükörtojás friss croissantal
Budapest első maximálisan baba-, mama- és gyerekbarát kávézója és étterme.
A mi kedvencünk: Sütik, az összes 🙂
Ökológiai szemléletű birtokuk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött. Saját birtokunk javai mellett a Duna, a Börzsöny és az Ipoly völgye terményei és állatállománya bőséges választékot szolgáltat az ételeikhez. 2017-es Gault&Millau kalauz 12 pont
A mi kedvencünk: Omlett minden jóval megrakva
Új hullámos espresso és filter alapú italok mellett élvezhetőek a friss és saját készítésű szendvicsek, sütemények, meleg reggelik.
A mi kedvencünk: Croque madame
Báthori Kávézó és Ételműhely (Biodevega)
A Báthori egy olyan hely, ahol otthonos környezetben kínálják a legjobb, nagyrészt vegyszermentes, helyi alapanyagokból készült ételeket, italokat.
A mi kedvencünk: Gombás quiche
A Murok kávézóban minden nap reggeli menüvel, helyben készült süteményekkel, szezonális salátákkal és gyümölcsös, tejmentes smoothiekkal, olasz kávéval várnak.
A mi kedvencünk: Amerikai palacsinta
Bonne Chance étterem és hotel, Bázakerettye
A parányi zalai étterem gasztrokölteményei országos hírnevet szereztek. Friss alapanyagokat használnak, amit tudnak környékbeli termelőktől vásárolnak. 2017-es Gault&Millau kalauz 12 pont
A mi kedvencünk: Újragondolt császármorzsa
Helyben készült sütemények – Reggeli egész nap – Sonka és sajt különlegességek – Delikát finomságok a világ minden tájáról.
A mi kedvencünk: Bundás kenyér, amit nem olajban, hanem kontakt grillben készítenek
Több mint étterem, egy olyan közösségi tér, ahol az egészséges táplálkozás és a fenntartható, környezetbarát vendéglátás is egyszerre megjelenik
A mi kedvencünk: Tükörtojás, friss kenyérrel a legjobb reggeli
Fotók: Facebook