Notice: Undefined variable: ub in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Notice: Undefined variable: ub in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160

Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
Tervezd a jövő évet velünk! - Felelős Gasztrohős Blog - Tervezd a jövő évet velünk! - Felelős Gasztrohős Blog

Tervezd a jövő évet velünk!

Mindenkinek vannak tervei a jövő évre, van aki már most tudja mikor vesz ki szabit, vagy mikor tesz valamilyen vizsgát, esetleg szülinapi bulit szervez. Hiába a google naptár, a legtöbben szeretjük magunk előtt, papír formában is megjeleníteni az eseményeket. De mi a helyzet, ha többen vagyunk egy családban vagy ugyanazon a napon több program is van? A Felelős Gasztrohős csapatban sok anyuka van, sokunknak több gyereke is van, így az életünk gyakorlatilag a szervezésről szól 🙂 2018-ban összeültünk és kitaláltuk, hogy mi segíthetne nekünk: egy olyan naptár, ahol külön oszlopba fel tudjuk vezetni a család minden tagjának programját. Így a naptár öt üres oszlopot tartalmaz. Természetesen nem csak családoknak készítjük, lehet benne vezetni cash-flow-t, bevásárlólistát, munkatervet, stb. A tavalyi év sikerén felbuzdulva 2020-ra is elkészítettük naptárunkat és a visszajelzések alapján fejlesztettük, javítgattuk, hogy igazán tökéletes legyen!

„Én az üres sorokba a napi étrendemet írtam be, így nyomon tudtam követni, hogy milyen változatosan /avagy egyhangúan étkezünk. Szerettem benne, hogy figyelmeztet azokra a gyümölcsökre, zöldségekre, amik abban a hónapban még frissen kaphatók. Tetszik a külleme is, a grafikája. Kellemes színfoltja a konyhának.”

julius-naptar.JPG

Persze nem is mi lennénk, ha nem tennénk a naptárba tippeket, hogy hogyan zöldítsd a konyhádat, így egy oszlopban összeszedtük nektek azokat az ötleteket és recept javaslatokat, amik segítenek nektek a környezettudatos háztartás vezetésében. És azt is tudjuk, hogy mindig van valami, amire emlékezni kell, ezért a biztonság kedvéért hagytunk egy oszlopot a jegyzeteknek.

Nagyon szeretem egyben látni a hónapot és látni a programjainkat. Illetve nagyon szeretem az összesítőt a lap alján, hogy abban a hónapban mik a frissen szedhető gyümölcsök/zöldségek.

És itt jön a fő attrakció: tudjuk, hogy a szupermarketek kínálata elég zavaró, akinek nincs kertje nem mindig lehet biztos abban, hogy melyik zöldségnek/gyümölcsnek mikor van a szezonja, ezért grafikusunk, Kőfaragó Anna minden hónap hátterébe azokat a zöldségeket és gyümölcsöket helyezte el, amik az adott hónapban Magyarországon teremnek. Persze a biztonság kedvéért fel is soroljuk őket a naptár alján, hogy tudd, miből kell ebédet készíteni, ha a lehető legkörnyezetbarátabban és legegészségesebben szeretnél főzni.

szeptember-naptar.JPG

Természetesen arra is odafigyeltünk, hogy a naptárakat Magyarország első környezetbarát nyomdájában, a karbonsemleges Folprint nyomdában újrahasznosított és felelős erdőgazdálkodásból származó (FSC) papírra nyomtassuk. Így mi, környezetvédők is lelkiismeret-furdalás nélkül használhatjuk őket. Ráadásul a visszajelzések szerint a tavalyi naptárból többen ki is vágták a zöldség/gyümölcs képeket a gyerekeknek, óvodákba, vagy unokahúguknak gyakorolni.

Menyemtől kaptam Karácsonyra, nem is gondoltam, hogy ennyi zöldség terem még a téli hónapokban is itthon, ha lesz, jövőre is kérek egyet :)”

A naptár ára 3500 Ft, amivel a tevékenységünket támogatod, de kiemelt támogatói áron is megvásárolhatod: minden további 500 Ft-tal plusz egy emberhez ér el az üzenetünk.

Itt tudod megrendelni.

2020-fga_naptar-front.jpg