Notice: Undefined variable: ub in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Notice: Undefined variable: ub in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160

Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /data/4/c/4c13e8bd-3f5d-40b4-a190-a426100cc70e/gasztrohos.hu/sub/blog/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
Gyertek velünk az Ökoindustriára! - Felelős Gasztrohős Blog - Gyertek velünk az Ökoindustriára! - Felelős Gasztrohős Blog

Gyertek velünk az Ökoindustriára!

A jövő zöld, vagy semmilyen: tavasszal jön az eddigi legnagyobb ÖKOINDUSTRIA.

3 napos virtuális expóval és teljes értékű online konferenciával (kerekasztal-beszélgetések, szakmai előadások, Q&A, online B2B networking stb.) várjuk 2021. április 28-30. között.

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által hagyományosan szervezett nemzetközi szakkiállítás a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatja be az alábbi területeken:

  • körforgásos gazdaság, kármentesítés és barnamezős beruházások,
  • ökoinnovációk Magyarországon,
  • zöld mobilitás, energiahatékonyság, megújuló energia,
  • élővizeink védelme, víz- és szennyvízkezelés,
  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás
  • startup a zöldiparban, állásbörze

Az idei program fókuszában a körforgásos gazdaság, az e-mobilitás, a zöldgazdaság, a vízkezelés és élővízvédelem, az okos megoldások és a környezetbarát termékek állnak.

Mitől lesz teljes értékű online esemény az idei ÖKOINDUSTRIA? 

Egy nemzetközi színvonalú konferenciaszoftver segítségével egy virtuális platformon éri el a kiállítói standokat, építhet üzleti kapcsolatokat a többi résztvevővel és az előadókkal, nézhet stúdióminőségű előadásokat, amelyek a zöldiparral kapcsolatos aktualitásokról és ökoinnovációkról szólnak.

Mindezt könnyedén, az irodája vagy otthona kényelméből. Az ÖKOINDUSTRIA idén tényleg a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után.

A 3 napos esemény ezúttal is kitűnő bemutatkozási alkalom cégeknek és zöld innovátoroknak akár potenciális befektetőkkel való találkozásra, partnertalálkozókra, akár tematikus kerekasztalok, szekciók szervezésére, konferencia részvételre.

Önre is számítunk április 28. és 30. között!

Várjuk azokat a hazai és nemzetközi cégeket, szakembereket, befektetés iránt érdeklődő üzletembereket, civil és nonprofit szervezeteket, pályakezdőket és karrierváltókat, aki a zöldiparban élik a jelenüket vagy itt tervezik a jövőjüket.

Ott akar lenni? Itt jelezheti részvételi szándékát

Kiállító szeretne lenni? Ajánlatunkat itt töltheti le.

Tartson velünk, #velünkzöldebb

Mert a jövő zöld, vagy semmilyen.

Üdvözlettel: A szervező csapat